Prowerdose – Üzemanyag adalék (flakon – 250 ml)

3 600 Ft

PROWERDOSE üzemanyag adalék használatával a belső égésű motoroknál (kopottsági állapotuktól függően) az alábbi előnyös tulajdonságok érhetők el:

 • 5-15%-os üzemanyag fogyasztás csökkenés
 • 5-10%-kal kisebb zajszint és rázkódás
 • javul a motor teljesítménye
 • jelentősen 30-70%-al csökken a káros anyag kibocsátás
 • a kenő funkció hatására csökkenő súrlódás

 

Elfogyott

Termék leírása

A ProwerDose üzemanyag adalék a belsőégésű motorok légszennyezésének csökkentése érdekében kifejlesztett és szabadalmaztatott vegyület. Az adalékanyag célja az üzemanyag tökéletesebb elégetésével a légszennyezés és az üzemanyag fogyasztás csökkentése az optimálisabb és gazdaságosabb üzemelés érdekében. Az adalékanyag minden típusú személyautó, motorkerékpár, tehergépjármű motorhoz (ottó, diesel)  és minden típusú üzemanyaghoz (benzin, gázolaj, bio) használható.

Az ÁMEI 668/2010 számú vizsgálati jegyzőkönyve értelmében: az adalékanyag használata nem teszi szabványon kívülivé az üzemanyagot, motorkárosodással nem kell számolni.

 Adagolás: gyakorlati tapasztalatok alapján a javasolt keverési arány: 1,25:1000 (20 liter üzemanyaghoz 25 ml adalékanyag). A keverési arány módosítható az egyedi üzemeltetési körülmények függvényében, akár 50-100% -al is. A műszeres vizsgálat  1,00:1000 keverési arányt (20 liter üzemanyaghoz 20 ml adalék) javasol az optimális hatások érdekében.

A 250 mililiteres flakon 200 liter üzemanyaghoz elegendő a javasolt keverési arány esetén.

Fontos tudnivaló még: a flakonok újra hasznosíthatóak, a nagyobb kiszerelésekből könnyedén újratölthetőek!

Értékelések

 1. :

  Először az 1.7 cdti Astra H kombimhoz használtam, ahol kb. 10% fogyasztáscsökkenést hozott. Ami sokkal szembetűnőbb volt, hogy erősebb kigyorsításra magam mögött hagyott koromfelhő megszűnt, illetve az a jellegzetes fullasztó dízel szag is eltűnt. 8-10 tanknyi használat után a fogyasztás további 5%-ot csökkent, a koromnak nyoma sincs azóta sem. Ez 20.000 km alatt így beállt, utána eladtam.
  Már egy diesel Toyotám van, annál nem volt ilyen számottevő a különbség (kb. 8% fogyasztáscsökkenés), valószínűleg azért mert az jóval korszerűbb motor, illetve alig van benne 50 ezer km. Ott a füstölés alapban sem volt probléma mert részecskeszűrős, így viszont nincs neki mit kiszűrni, tovább fog hibamentesen üzemelni. A fojtogató dízelszag itt is eltűnt.

 2. :

  Tisztelt Powerdose forgalmazó! Az Önök termékét már több mint egy éve használom a legnagyobb megelégedésemre.A termék hozza azokat az előnyöket amit leírtak. Én két gépkocsiba is használom. Az egyik egy Peogeot Boxer kisbusz, ami már igencsak koros, mert 12 éves és 2.000.000 km felett van a futása. Az én tapasztalatom szerint pont azt a 10% plusz teljesitményt hozza, amivel ez a jármű kellene hogy rendelkezzen emelkedőn és hegyi utakon. Tavaly ezzel a járművel megmásztam az Ausztriai Grossglokner nevű igen magas hegyet is!! A járműben sokszor kerül roszabb minőségü üzemanyag (használt étolaj)de még ezekkel is hozza a teljesítményt.
  A másik autóm egy 5 éves KIA Sportage terepjáró, ahol a fogyasztást 1 literrel csökkentette a Powerdose üzemanyag adalék. Mivel már többször megfordultam Ukrajnában és Romániában is bátran mondhatom, hogy a gyengébb üzemanyagok minőségén is sokat jelent és természetesen még soha nem volt üzemanyag dugulás sem!!
  Üdvözlettel egy hűséges felhasználó Kürti György.

 3. :

  Nekem egy 2004-es VVT motoros WagonR+ típusú gépkocsim van. Kb. 1 éve használom az adalékot, azóta a városi fogyasztásom több, mint 1 literrel csökkent. Alapjáraton, üzemmeleg motornál nagyon halk lett, kicsit talán nyomatékosabb is, és mérhetően csökkent a károsanyagkibocsátásom is!

 4. :

  Közel egy éve használjuk egy kb. 40-50fős baráti társaságban személygépkocsikban a Suzukitól, az Opelen át a Ford típusig széles körben.
  A tapasztalatok ezidáig kivétel nélkül 12-15%-os üzemanyag megtakarítás, erősebb, nyomatékosabb motor tulajdonságok, alacsony, Suzuki típusnál szinte alig hallható alapjárati motorhang.Az üzemi hőfokra történő felmelegedés ideje főként a hideg idő beálltával látványosan csökkent. A legmegdöbbentőbb a káros anyag kibocsájtás radikális csökkenése, és a havi üzemanyag tankolásra félretett összegből megmaradó súlyos ezresek! :)

 5. :

  Tisztelt Forgalmazó!
  Több mint egy éve használjuk az üzemanyag adalékot egy 32 éves S105 skoda, és egy 11 éves VW poló gépkocsiban.
  Az adalék hatása az öreg skodánál azonnali és látványos volt: Az autó fürgéb, erősebb, hidegen is könnyebb az inditása, mintha jobb minőségű benzint tankoltunk volna bele.
  A Volkswagen esetében a használat során ugyanezezeket tapasztaltuk. A fogyasztás mindkét autó esetében legalább 10%-kal kevesebb, mint adalék nélkül. Időszakos műszaki vizsgán meglepetést okozott a diagnosztikai műszeren mért adat (nem hitték el, amit látnak: a valós kibocsátási értéket)- megjegyzem, ennek ellenére a kocsi életkorának megfelelő (kék)környezetvédelmi matricát kapta.
  Az adalék használatát mindenkinek javaslom. A környezet védelme mellett a teljesitmény javulása és a fogyasztás csökkenése miatt nem is értem, miért nem használja mindenki.

 6. :

  Peugeot 308 típusú autómhoz már elhasználtam 1 flakont. Magam is meglepődtem, hogy a 12-14% -os benzin megtakarítást “hozta” az adalék. A motor is dinamikusabb lett.

 7. :

  Tisztelt cég!
  A napokban vásároltam termékükből az Orbán autójavító műhelyben. A termék hatása hihetetlen, egy pár km után már kifejtette hatását. A motor új életre kelt, a kopogós diesel hang teljesen megszűnt. A fogyasztásról még nem tudok nyilatkozni, mivel még nem mentem sokat, de az eddigi eredmények megelőlegezik ennek valódiságát is.
  Gratulálok munkájukhoz, további sok sikert kívánok!
  Üdvözlettel Martin Béla

Új értékelés

Értékelés hozzáadása

*